Önskelista


Jag vet att jag kan låta krävande i mina inlägg men jag är ganska enkel egentligen. Det finns en del egenskaper jag tycker att män skall ha för att vara liggbara:
  • Snyggt klädd dvs tighta jeans, Converse, t-shirts, cardigan osv (Snedlugg och mustasch är ett plus). Inga jävla loafers!
  • Relevant utbildning inom valfritt naturvetenskapligt område, gärna ingenjör.
  • Bra musiksmak; Punk/60-talsrock/Indie/Folk rock/Rock
  • Tycka om konserter, festivaler, dricka öl på Möllan, dra ut på äventyr
  • Gillar vin, öl, mat och sånt där
  • Ej kattallergiker
Ska det  vara så svårt att hitta? Tycker verkligen inte att det är några orimliga krav...

"Det var inte bröllopsklockorna som ringde, det var varningsklockorna..."


I söndags var jag och tog några öl med en kille från den där nätdejtingsidan. Vi hade snackat på MSN en del och på Skype (fast utan kamera). Vi är väldigt lika på många plan, har samma åsikt om de flesta saker. Jag hade ju sett ett foto på honom, och tänkte att även om han inte är jättesnygg direkt så är det väl en sak som man kan ha överseende med. Jag hade fel.

Det var en del saker som jag störde mig på lite grann (Varningsklockor!) innan vi träffades, t ex att han stavar sitt förnamn med z (Varför?), att han verkar vara lite snål (Han vill inte ringa mig eftersom det blev dyrt. Seriöst, hur länge hade han tänkt att vi skulle snacka? Det var han som tjatade om att vi skulle snacka i telefon, då får väl han vara den som ringer upp. Jag menar, det är ju inte så att jag är överdrivet förtjust i att prata i telefon...) och att han är lite väl präktig. Men vi har ju alla våra fel, gäller ju bara att det är fel man kan ha överseende med...

Vi träffades på Stortorget och jag ljuger ju om jag säger att jag inte blev besviken. Jag kan leva med att han inte var jättesmal, men han var så töntig och präktig. Jag hade föreställt mig att han skulle vara lite tuffare. Han blev liksom mer mjäkig och torr när man fick ett ansikte på honnom. Vi satte oss på ett ställe mittemot Hansa, drack Cruzcampo (bästaste ölen efter Alhambra!) och snackade. Det är konstigt att de saker som man tycker är ok innan man har träffats kan vara de som man stör sig på som tusan när man ses. Han började komma med meningar som "Om du och jag var tillsammans så skulle ju vilja att vi bodde på landet" och "Om du var min tjej så skulle jag inte vilja att du..." (Fint att ställa krav första gången man ses, det gör mig inte alls obehaglig till mods). Han sa att det tråkigaste han hade läst på gymnsiet var Naturkunskap B (Seriöst?) och jag vet inte varför men jag ville bara ersätta hans näsa och mun med ett gristryne, det hade liksom passat hans ansikte.

Det värsta är att han hade sagt på MSN innan att jag säkert var en sån där "ytlig, snygg tjej som gillar schtekare". Och jag tycker verkligen inte att det är så, definitivt inte den biten om att gilla schtekare iallafall. Och jag avskyr att bekräfta hans fördomar om mig, men jag vill verkligen inte träffa honom igen. När jag kom hem så hade fått sms från honom, han frågade om jag tyckte att kvällen hade varit bra eller anus. Har god lust att bara svara "Anus" men jag är för snäll. Så jag har inte svarat alls, vet inte vad jag ska säga. Och nu känner jag mig ytlig och elak. En sak är säker iallafall, det blir ingen mer nätdejting för mig. Ever.

Screwdriver till frukost


I helgen lånade jag ut min lägenhet till min moster och några vänninor till henne och flyttade in hos Caroline i några dagar. På lördagkvällen skulle jag, Petra och Katarina till först förfesta hos K och sen vidare till Debaser. Jag hade missat att köpa öl/vin så jag tog en förpackning apelsinjuice och hällde i vodka som jag kunde ta med mig till Katarina sen.

Men så blev det så att Petra gick tog den alternativa vägen från Konserthuset till Davidshall via Värnhem. Det ösregnade så  bestämde vi oss för att ha förfesten hos mig på Värnhem istället. Eftersom pumorna hade bjudit mig på öl och bubbel innan de drog iväg till Carib Kreol så drack jag bara upp ca hälften av groggen i juiceförpackningen. Så när vi skulle ner till Debban ställde jag in resten i kylskåpet. Jag inser ju nu i efterhand att det var dumt.

När jag kom hem på söndagen så tyckte jag att några av pumorna verkade lite väl glada. När de hade åkt hem och jag öppnade kylskåpsdörren för att fixa lite frukost till mig själv så såg jag att min grogg var borta. Först tyckte jag att det var hysteriskt kul men sen kom jag på att några av dem kanske skulle köra hem från Centralen i Jönköping, och då är det ju ytterst olämpligt att ha börjat dagen med vodka. Var tvungen att ringa moster och fråga vem som hade druckit upp min grogg. Monk tyckte att jag skull kräva att de ersatte mig för vodkan, men kunde inte riktigt  med det.

Re: Two Souls


Mitt nick på den där nätdejtingsidan är twosouls. Det är en alldeles fantastisk låt med Christian Kjellvander, som är väldigt "jag". Jag borde ju dock ha tänkt steget längre när jag valde nick och insett att jag skulle få en massa nonsensmail om två själar som möts på nätet/i natten/fan vet var av totalt intelligensbefriade män.


blue_sky skrev:
--------------------------------
Is it true that we could have two souls in one body ? Like two sides of the moon. We know the dark side but we never see it.
I guess main question should be that could we have one main soul in two body ? Like two lovers share the same soul... Harmony of the feelings....

What do you think ?



twosouls skrev:
--------------------------------
Well, i'm not really into the soul mate thing. Two Souls is song by swedish singer/songwriter Christian Kjellvander, one of my favourite songs actually. It's just "me". I don't think we can have two "souls" (I'd prefer using the word "personalities" here), without being totally schizophrenic. The song is about being ambivalent, not having a personality disorder.


Väntar med spänning på svar. Osäker på om det kommer.



RSS 2.0